I hans fortid indgik en viktualieforretning i Holte og en metalvarefabrik, der fremstillede bl.a. ordener og gehæng til politiet. I årene op til anden verdenskrig var han kantinebestyrer i Politikens Hus. Han var fra 1963 madskribent i Berlingske Tidende og i ugeblade og udbredte senere sit stofområde i radioudsendelser.
Han gjorde tv-køkkenet levende og landskendt i årene 1966-1976 sammen med tidligere køkkenchef ved hoffet, Aksel Larsen (1905-2000). Sammen optrådte de som en slags kulinarisk Fy- og Bi-par. Conrad Bjerre-Christensen var den snakkende , der brugte en masse franske ord og kommanderede med sin makker, som gik stille rundt og udførte ordrerne.
Bjerre-Christensen og Aksel Larsen blev ikke, som det ofte hedder sig, fyret fra tv-køkkenet, fordi de brugte smør, men fordi de mod betaling optrådte i smør-reklamer og Conrad Bjerre-Christensen var i dobbeltrolle som samtidig konsulent for Mejerikontoret. Fra 1970-1974 var Conrad Bjerre-Christensen præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. Sine sidste år var han ejer af diner transportable-firmaet La Reine i Hellerup.
Bjerre-Christensen udgav flere kogebøger, bl.a. 'Mad for mænd', 'Conrads kogebog' og 'Italiensk kogekunst'. I 1971 spillede han madanmelderen Monsieur Bourgogne i 'Huset på Christianshavn'.
Har medvirket i følgende film:
Olsen-banden ser rødt (1976).
Har medvirket i følgende TV-serie:
Huset på Christianshavn (1970-1977) afsnit nr: 19.